Ανανεωμένο 1ο Ψήφισμα λαϊκής συνέλευσης πλατείας Ιωαννίνων

Εδώ και πολύ καιρό παίρνονται αποφάσεις για εμάς χωρίς εμάς.

Είμαστε εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, νεολαίοι, που έχουμε έρθει στην Πλατεία για να παλέψουμε και να αγωνιστούμε για τις ζωές μας και το μέλλον μας.

Είμαστε εδώ γιατί γνωρίζουμε ότι οι λύσεις στα προβλήματά μας μπορούν να προέλθουν μόνο από εμάς.

Καλούμε όλους τους Γιαννιώτες,  εργαζόμενους, ανέργους και νεολαία στην Πλατεία και όλη την κοινωνία να γεμίσει τις πλατείες και να πάρει τη ζωή στα χέρια της.

Εκεί στις πλατείες θα συνδιαμορφώσουμε όλα μας τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις μας.

Συμπαραστεκόμαστε σε όλους τους εργαζόμενους που είναι σε κινητοποιήσεις (όπως στο Praktiker και τη ΔΩΔΩΝΗ) και καλούμε όλους τους εργαζομένους που θα απεργήσουν την επόμενη περίοδο να καταλήγουν και να παραμένουν στην Πλατεία Ιωαννίνων.

Δεν θα φύγουμε από τις πλατείες, μέχρι να φύγουνε αυτοί που μας οδήγησαν εδώ: Κυβερνήσεις, Τρόικα, Τράπεζες, Μνημόνια και όλοι όσοι μας εκμεταλλεύονται. Τους διαμηνύουμε ότι το χρέος δεν είναι δικό μας. Το μόνο χρέος που έχουμε είναι προς τη ζωή μας που κινδυνεύει από τη νοοτροπία που έχει σαν κύριο μέλημα το κέρδος.

Καλούμε όλους τους πολίτες να συμμετέχουν στην απεργία των ΔΕΚΟ στις 9/6 και την γενική απεργία στις 15/6 και μετά το τέλος των απεργιών να καταλήγουν μαζί μας , έξω από κόμματα και παρατάξεις , στην πλατεία για μια μαζική συγκέντρωση και καθημερινή συμμετοχή στις δραστηριότητες της.

ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ!

ΙΣΟΤΗΤΑ – ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ – ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

Ο μόνος αγώνας που χάνεται είναι αυτός που δεν δόθηκε ποτέ!

Advertisements
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.
Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: